Maatwerk met het juiste oog voor detail

Over Augustus

De enthousiaste en sturende kracht achter Augustus Maatwerk is Stephan Rozema. Stephan begon zijn carrière in de glaszetters industrie waarin hij grote bouwprojecten voorzag van nieuw glas en kozijnen tot aan het bezoeken van particulieren die het gesneuvelde glaswerk graag hersteld zagen worden. Later zijn deze werkzaamheden verschoven naar exclusieve projecten voor o.a. villa’s en penthouses waar met uiterste zorgzaamheid glaswerk geplaatst moest worden. Denk hierbij aan een geheel glazen trapwerk in de Amsterdamse Apple store of meters hoge beglazing in een modieuze villa. Niets was te gek zolang focus voor detail de aandacht blijft behouden.

In zijn vrije tijd vond hij ontspanning in de natuur, met name de bossen waar hij inspiratie opdeed voor houtbewerking. Het maken van houten meubelen was eerder nog een hobby matig project toen de vonk oversloeg naar het uitwerken van houten tuinhuizen. Dichtbij de klantbeleving blijven die een idee op tafel leggen om dit vervolgens uit te werken tot een concept was de energie van Augustus Maatwerk.

Vandaag de dag zorgt Stephan – alleen of met een team – voor stijlvolle houtbouw van tuinhuizen tot aan houten meubilair. Naast dit mooie aanbod wordt Augustus Maatwerk ook ingezet voor een uitbouw of verbouwing bij particulieren daar zijn oog voor detail veel vertrouwen geeft richting de klant.

Augustus Maatwerk

Maatwerk met het juiste oog voor detail

Elke lijn & elke vorm

Meer info voor
uw eigen project?